Dit første besøg hos Tandlægerne i Middelfart

Dit første besøg

Den første gang, du kommer hos os, bliver du mødt af vores receptionist. Du bliver oprettet i vores system, og derfor er det vigtigt, du den første gang husker dit sygesikringskort. Samtidig må du meget gerne oplyse, om du er medlem af Danmark og i hvilken gruppe. På den måde kan vi sørge for, at du får det rette tilskud. Samtidig er det vigtigt, at du husker eller medbringer en liste over eventuel medicin, du tager, så vi også kan tage hensyn til det.

Hos din tandlæge handler det ved det første besøg om, at du fortæller os, hvad vi kan hjælpe dig med. Det kan være en akut tandpine eller eksempelvis blot et ønske om at få undersøgt tænderne. Hvis det er en tandpine, vil vi afhjælpe denne og måske have behov for at afslutte behandlingen en anden dag, hvis det eksempelvis drejer sig om en rodbehandling. Hvis dit ønske derimod er at få en undersøgelse af tænderne, vil vi typisk tage to billeder, kigge tænderne igennem, undersøge slimhinder og funktionen af kæbeled og tyggemuskler. Samtidig kontrollerer vi lymfeknuder på halsen, hvis der er tegn på hævelse. I nogle tilfælde vil vi også undersøge spytkirtler, blodkar og nerver i tyggesystemet.
Efter en grundig undersøgelse vil vi sammen se på tænder og røntgenbilleder og lave et overslag på den behandling, der måtte være nødvendig og ønsket.

Kontakt os

  • Tlf.: 64 41 01 88

    Får du ikke fat i os pr. telefon, så skriv til os via nedenstående formular.

     

Vi har modtaget din henvendelse!
Vi kunne ikke modtage din henvendelse. Venligst prøv igen.